VMT extra nieuwsbrief nr.4 – De oogstmarkt!

Tekst: Peter Kouwenhoven     Opmaak: Jan Altink

— Klik op een afbeelding voor een vergroting —

OOGSTMARKT 2019
Zoals ieder jaar wordt er ook dit jaar weer een Oogstmarkt georganiseerd op ons complex op het grasveld onder de, naar Lelystadse maatstaven, echte
woudreuzen (eik en lindes).

Iedereen is (meer dan) welkom op zondag, 29 september van 11.00 tot 15.00 uur! Vertel het aan je buren, familie, vage kennissen en iedereen waarvan je denk dat hij of zij de Oogstmarkt leuk vindt.
Wist je dat de Oogstmarkt in Lelystad bekend staat als de leukste markt? En daar zijn we trots op!

MEEDOEN
Maar de markt wordt nog leuker als jij ook ‘meedoet’. Dat kan op allerlei manieren. Je kunt je tuin openstellen voor bezoekers (is veel animo voor bij de bezoekers!), je kunt allerlei lekkers van de tuin of uit je eigen keuken verkopen, wie weet kom je om in de courgettes en sierkalebassen. Je snapt het al: de Oogstmarkt is een prima plek om ze te verkopen. Ben je een knutselaar, ga dan (bijvoorbeeld) op de markt staan met eigen gemaakte insectenhotelletjes en/of nestkasten. Gereedschap over? Grote plantkuipen voor een prikkie? Tuinboeken? Regentonnen? Compostvaten? Je ziet het, mogelijkheden genoeg!
En weet je iemand die geen lid van VMT is maar waarvan de stand niet gemist kan worden op de Oogstmarkt? Geef dat dan even door en wij nemen contact op.
De voorbereidingen zijn in volle gang. Mail daarom snel als je meedoet en met wat. Mailadres: lobbie79@hotmail.com.

VRIJWILLIGERS

Ook zijn er wat vrijwilligers nodig die de boel op 29 september opbouwen en
afbreken. Iets voor jou? Laat het even weten!
Tot ziens op 29 september!

 

Lobke Brouwer
Rhodé de Heer
Peter Kouwenhoven